Uw bedrag:

Alle duwtjes in de rug zijn welkom!

Info over onze werking.

De theoriepagina's en de oefeningen op deze website werden ontworpen door leerkrachten uit het secundair onderwijs. Maar wist je dat er ook enkele leerlingen meewerken!? Zij maken filmpjes en ontwerpen interactieve bestanden ter ondersteuning van de theorie. Bovendien is het hun idee om ook enkele leuke uitdagingen op de website te plaatsen. Vanuit onze gedeelde passie voor wiskunde hopen wij al tien jaar lang het verschil te kunnen maken voor leerlingen waarvoor wiskunde een moeilijk vak is. We waren dan ook heel trots toen onze website besproken werd in het wiskundige tijdschrift 'Uitwiskeling'.

Waarvoor worden de donaties gebruikt?

We hebben de afgelopen maanden niet stilgezeten en hebben geprobeerd om zo veel als mogelijk tegemoet te komen aan de vragen van onze bezoekers.  We hadden totaal niet verwacht dat we een tiental reacties zouden krijgen van mensen die vroegen of ze ons konden bedanken door middel van een financiële bijdrage. Door de aanmaak van deze pagina willen we die optie dan ook graag aanbieden.

Het is de afgelopen tien jaar geen enkele keer in ons opgekomen om iets te verdienen aan de website. We zouden het immers zonde vinden als we ons materiaal maar met een kleine groep zouden kunnen delen en bovendien zijn we van mening dat een educatieve website het best rendeert wanneer hij voor iedereen gratis toegankelijk is. Donaties zullen dan ook enkel gebruikt worden om de webhostingkosten van onze website te betalen (zo'n kleine 70 euro per jaar).

Hoe kan ik doneren?

Doneren kan door aan de linkerkant van deze pagina een bedrag in te voeren en vervolgens op de zwarte knop te klikken.

 

Alvast een welgemeende dank van al onze vrijwilligers. 

SAMEN STERK IN WISKUNDE!